Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 грудня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/12/08/rjatuvalniki-kirovogradschini-trichi-nadavali-dopomogu-po-avariinomu-vidkrivannju-dverei-kvartir.htm
новини, 8 грудня 2020

Рятувальники Кіровоградщини тричі надавали допомогу по аварійному відкриванню дверей квартир


Протягом 7 грудня пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області тричі виїздили на виклики з метою екстреного відкривання дверей приватних помешкань громадян. Зокрема в обласному центрі по вул. Марка Кропивницького у закритій квартирі перебував громадянин 1974 р.н. у непритомному стані. Рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону через балкон на 5-му поверсі потрапили у квартиру та відкрили двері медикам. Цього ж дня такий виклик надійшов з вул. Куроп’ятникова, де рятувальники за допомогою спецінструменту відкрили двері квартири на прохання власників.




У Світловодську по вул. Михайла Грушевського громадянка 1933 р.н. не відкривала двері та не відповідала за дзвінки родичів. Бійці 17-ї ДПРЧ м. Світловодськ через балкон проникли у квартиру, відкрили двері, але господарка, на щастя, медичної допомоги не потребувала, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.

 


522Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: