Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 грудня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/12/07/pishov-z-zhittja-kolishnii-finansovii-direktor-zavodu-gidrosila-.htm
новини, 7 грудня 2020

Пішов з життя колишній фінансовий директор заводу «Гідросила»


У суботу, 5 грудня на 76 році життя відійшов у вічність Ковилецький Валерій Олексійович, колишній фінансовий директор заводу «Гідросила», талановитий фахівець і організатор, який прийшов на завод в листопаді 1978 року і віддав підприємству 35 років свого життя - повідомляється на фейсбку сторінці Гидросила.


14 років він очолював колектив відділу автоматизованих систем управління, один з кращих в країні. Саме Валерій Олексійович дав потужний імпульс впровадженню IT-технологій на підприємстві, першим інтегрував інформаційні системи управління в виробничі процеси.

Глибоке розуміння всіх аспектів діяльності підприємства і отриманий досвід дозволили йому обійняти посаду головного бухгалтера, а потім стати фінансовим директором і членом правління Акціонерного Товариства «Гідросила». У непрості роки становлення вітчизняного машинобудування професіоналізм і досвід Валерія Олексійовича були направлені на створення стабільного фінансового стану підприємства і створення бази для його розвитку.


У 2006 році Валерій Олексійович був направлений на Мелітопольський завод тракторних гідроагрегатів (зараз «Гідросила МЗТГ) в якості Корпоративного директора та члена наглядової ради. Він постійно був в курсі всіх нагальних проблем підприємства, брав участь в оперативному управлінні виробництвом і підборі керівників підрозділів. Його досвід і талант керівника дозволили новому заводу в найкоротші терміни влитися в сім'ю гідросіловців.


За час роботи Валерій Олексійович виховав безліч висококласних фахівців, які успішно працюють на заводах групи «Гідросила» та сьогодні. Його знання і компетентність завжди високо цінувалися колегами.


Вічна і світла пам'ять.


751Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: