Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 грудня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/12/02/u-kropivnitskomu-divchinka-vipala-z-vosmogo-poverhu.htm
новини, 2 грудня 2020

У Кропивницькому дівчинка випала з восьмого поверху


У Кропивницькому дівчинка випала з восьмого поверху багатоповерхівки. Дитина в реанімації дитячої обласної лікарні, розказав Суспільному її батько Андрій Сидоренко.


Дівчинка 4,5 років у важкому стані, над нею працюють хірурги, нейрохірурги і неврологи, – розповів генеральний директор обласної дитячої лікарні Василь Хорощак: "У неї вивих стегна, розрив легені, розрив печінки, зараз гематома начинає наростати. Дуже багато пошкоджень. Вся бригада працює над нею, тільки що з реанімації, дитина тяжка".


Подія сталась у будинку на провулку Павла Бута (колишній Будьоного). 


Обставини з'ясовує поліція.


За повідомленням прес-служби Прокуратури Кіровоградської області вчора, 1 грудня, у обласному центрі, чотирирічна дівчинка випала з вікна багатоповерхівки.


Дівчинка 2016 року народження, відчинила вікно, не втрималася на підвіконні та випала з висоти восьмого поверху.


Наразі дитина знаходиться в тяжкому стані в реанімації дитячої обласної лікарні.


За даним фактом внесені відомості до Єдиного реєстру досудового розслідування за ст. 128 КК України, тобто необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження.


Триває розслідування, яке здійснює Кропивницький відділ поліції ГУНП в Кіровоградській області. Процесуальне керівництво доручено ювенальному прокурору Кіровоградської місцевої прокуратури.


Слідчі з’ясовують усі обставини цієї події. Також у межах відкритого кримінального провадження буде надана правова оцінка діям батьків.



618Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: