Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 листопада 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/11/27/politseiski-po-garjachih-slidah-zatrimali-pidozrjuvanogo-u-skoenni-pograbuvannja.htm
новини, 27 листопада 2020

Поліцейські «по гарячих слідах» затримали підозрюваного у скоєнні пограбування


До Олександрійського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що невідома особа в одному із закладів міста незаконно заволоділа майном - повідомляє Олександрійський відділ поліції Кіровоградської області.


«У результаті вжитих заходів, менше ніж за годину, працівники групи реагування патрульної поліції встановили особу чоловіка, причетного до скоєння злочину. Ним виявився 47-річний мешканець міста.


Громадянина затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу»,  -  розповів начальник Олександрійського відділу поліції Володимир Хвостов.


Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України, триває.  Санкцією статті передбачено покарання – до чотирьох років позбавлення волі.




578Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: