Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 листопада 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/11/27/na-kirovogradschini-pravoohorontsi-rozslidujut-obstavini-dtp-vnaslidok-jakoi-zaginulo-dvoe-osib.htm
новини, 27 листопада 2020

На Кіровоградщині правоохоронці розслідують обставини ДТП, внаслідок якої загинуло двоє людей


У четвер, 26 листопада близько 15:45 до поліції надійшло повідомлення про те,  що на автодорозі «Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка» на території Новоархангельського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участі вантажного автомобіля "МАЗ" та техніки для укладання асфальтобетону - повідомляє слідче управління поліції Кіровоградської області.


Встановлено, що водій вантажівки допустив зіткнення з котком та наїзд на робочу групу дорожньої служби. У результаті чого отримали травми троє працівників, один із яких загинув на місці події, інший – від отриманих травм помер у кареті швидкої медичної допомоги.


Водія вантажного транспортного засобу було затримано  у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.


Розслідування проводиться у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.




550Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: