Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 листопада 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/11/26/chetvero-postachalnikiv-harchovih-produktiv-u-zakladi-osviti-otrimali-pripisi-pro-neobhidnist-usunuti-porushennja.htm
новини, 26 листопада 2020

Четверо постачальників харчових продуктів у заклади освіти отримали приписи про необхідність усунути порушення


На виконання доручення Прем'єр-міністра України в області тривають позапланові перевірки потужностей суб’єктів господарювання, діяльність яких пов’язана з постачанням харчових продуктів у навчальні заклади. За результатами перевірок у Маловисківському районі 4 фізичні особи-підприємці отримали приписи про необхідність усунути порушення законодавства в сфері безпечності харчових продуктів - інформує пресслужба Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області.


Зокрема, в ході перевірок фахівці Маловисківського районного управління Держпродспоживслужби області виявили такі порушення:


·  в холодильному обладнанні, яке використовується для зберігання харчових продуктів, не проводиться контроль температурного режиму;

·  полиці, де зберігаються харчові продукти, утримуються в неналежному стані;

·  м’ясна та рибна продукція знаходяться в одній морозильній камері, тобто, не витримується товарне сусідство тощо.


Отримавши приписи, суб’єкти господарювання мають виконати їх вимоги у визначені строки та усунути порушення вимог законодавства в сфері безпечності харчових продуктів. Невиконання вимог припису тягне застосування штрафних санкцій.


До того ж під час заходів державного нагляду (контролю) на потужностях було відібрано зразки харчової продукції (овочі, масло) для проведення лабораторних досліджень. Робота триває.



501Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: