Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 листопада 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/11/25/na-blagovischenschini-bezrobitni-dopomagajut-agropidpriemstvam-raionu.htm
новини, 25 листопада 2020

На Благовіщенщині безробітні допомагають агропідприємствам району


У Благовіщенській районній філії обласного центру зайнятості, на замовлення СТОВ «Зоря», відбувся міні-ярмарок вакансій. Наразі підприємство потребує підсобних робітників.


 «СТОВ «Зоря» спеціалізується на вирощуванні зернових культур. Ми маємо намір виконати підсобні роботи у складських приміщеннях та коморах», – розпочинаючи презентацію підприємства повідомив директор товариства Михайло Сулима.


Під час заходу шукачі роботи мали змогу отримати інформацію про обсяги запланованих робіт на зазначеному підприємстві та строки їх виконання - інформує Світлана Крива, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Благовіщенського районного центру зайнятості.


Безробітні активно спілкувались з роботодавцем, ставили питання, на які отримали вичерпні відповіді. Серед питань: режим роботи, умови оплати праці та вимоги до претендентів.


Михайло Сулима зазначив, що цінує людей праці, тож, беручи участь у роботах тимчасового характеру, у безробітних є чималий шанс отримати постійне місце роботи.


Участь у заході узяли близько 10 безробітних громадян, більшість з них зацікавилися пропозиціями та отримали запрошення на підприємство для ознайомлення з умовами праці.


Загалом, з початку року до громадських та інших робіт тимчасового характеру залучено 162 мешканців району, з них 95 отримали постійне місце роботи.



567Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: