Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 листопада 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/11/25/meshkantsjam-maloi-viski-rjatuvalniki-nagadali-pravila-bezpeki.htm
новини, 25 листопада 2020

Мешканцям Малої Виски рятувальники нагадали правила безпеки



Одним із дієвих превентивних методів щодо запобігання пожежам та іншим надзвичайним подіям чи ситуаціям є роз’яснювальна робота серед різних верств населення. Спілкуючись із людьми, рятувальники намагаються достукатись до свідомості якомога більшого числа мешканців житлових масивів, тому профілактичні заходи постійно проводяться у кожному районі Кіровоградської області - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградськійобласті.


25 листопада відпрацювали житловий сектор м. Мала Виска співробітники Маловисківського районного відділу У ДСНС у Кіровоградській області. Фахівці Служби порятунку опитували своїх земляків, чи дотримуються вони правил поведінки у побуті в осінньо-зимовий період та уточнювали незрозумілі людям питання з безпеки життєдіяльності. Громадяни згадали прості, проте дієві правила, що збережуть життя та майно: пильно слідкувати за справністю систем опалювання, не перевантажувати електромережу, дотримуватись заходів безпеки при використанні побутових електро- та газових приладів, не палити у ліжку, не допускати, щоб легкозаймисті речі були у зоні доступу дітей.


Також рятувальники радили не ризикувати власним здоров'ям, не наражати свій організм на небезпеку інфікуватись коронавірусом й суворо дотримуватись необхідних протиепідемічних заходів та вимог карантину.


Ці та інші застереження викладені у листівках, що рятувальники роздавали маловисківчанам під час профілактичних заходів.


      

471Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: