Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 листопада 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/11/25/komunalniki-kropivnitskogo-dbajut-pro-porjadok-ta-chistotu-na-teritorii-mista.htm
новини, 25 листопада 2020

Комунальники Кропивницького дбають про порядок та чистоту на території міста



Комунальні служби Кропивницького продовжують наводити лад на території осіннього міста. Сьогодні, 25 листопада, працівники КП "Універсал — 2005" прибирають сміття та листя, ліквідовують несанкціоновані сміттєзвалища з вулиць Карабінерної та Степана Разіна і території Лісопаркової. Вони також взялися ремонтувати місток через річку Біянку неподалік вулиці Новгородської та відновлювати у цьому місці частину дорожнього покриття. А грейдер підприємства цього дня працює на  дорогах Нової Балашівки - повідомляється на сайті МрмК.


Представники ЖЕО виконують ремонт піддашків в багатоповерхівці по вулиці Варшавській 2а, а в багатоквартирному будинку по вулиці Миру 4 замінюють водостічні труби.


Фахівці КП "Благоустрій" сьогодні також займаються вивезенням опалого листя, поливають саджанці клена по вулиці Полтавській і перекопують квітники в сквері Богдана Хмельницького та по вулиці Чикаленка.


Спеціалісти КП «Міськсвітло» продовжують реалізацію програми міського голови Андрія Райковича “Світле місто”. Енергетики планують виконати технічне обслуговування зовнішнього освітлення вулиць Петропавлівської. Яновського та Ентузіастів із заміною старих світильників на нові енергоощадні.


      

870Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: