Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 листопада 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/11/19/z-pochatku-tsogo-roku-platniki-podatkiv-kirovogradschini-otrimali-ponad-91-tis-administrativnih-poslug.htm
новини, 19 листопада 2020

З початку цього року платники податків Кіровоградщини отримали понад 91 тис адміністративних послуг


У Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області створені та працюють 21 Центр обслуговування платників, в яких забезпечується надання 40 адміністративних послуг, повідомляє Головне управління ДПС у Кіровоградській області.


Протягом січня-жовтня 2020 року спеціалістами податкового органу області надано 91,2 тис. адміністративних послуг, з них 85,3 тис., або 93,5 відс., надано через центри обслуговування платників, 6 тис., або 6,5 відс., отримано платниками податків в електронному вигляді.


Найбільш запитуваними є послуги з видачі картки платника та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків; видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків; реєстрації платника єдиного податку; видачі ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами; видачі довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи тощо.


Інформація про перелік адміністративних послуг, які надаються в центрах обслуговування платників, а також інформаційні картки адміністративних послуг та зразки заяв – за посиланням https://kr.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/.


Перелік центрів обслуговування платників Головного управління ДПС у Кіровоградській області, до яких можна звернутися за отриманням адміністративних послуг – за посиланням https://kr.tax.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda.


856Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: