Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 листопада 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/11/19/v-onufriivtsi-atovets-obrobljae-zerno-dlja-odnogo-z-lideriv-sered-agropidpriemstv-ukraini.htm
новини, 19 листопада 2020

В Онуфріївці атовець обробляє зерно для одного з лідерів серед агропідприємств України


Мешканець селища Павлиш Леонід Данилов, маючи за плечима декілька освіт за робітничими професіями, за увесь свій трудовий шлях працював на різних підприємствах. 


У липні 2015 року, у шосту хвилю мобілізації, чоловік був призваний на військову службу до Збройних Сил України. «Для мене це була, фактично, пер¬ша хвиля мобілізації, коли усе доводилося осягати вперше: і ази військової служби, і вміння орієнтувати¬ся у бойовій ситуації. Я з усім впорався», – згадує Л. Данилов. Понад три роки він ніс військову службу у 80-ій окремій Чернівецькій десантно-штурмовій бригаді, потім був зарахований до військових частин 42-го окремого мотопіхотного батальйону на посади оператора та старшого оператора протитанкового відділення, з якими підписав контракт.


Півтора роки Леонід виконував бойові завдання у зоні проведення операції Об’єднаних сил, звідки у червні 2019 року був демобілізований. Повернувшись до мирного життя, Леонід зрозумів, що сім'я і робота – найкращий порятунок аби скоріше звикнути до звичайного ритму життя. 


«Моя сім'я, робота, а ще – затишок рідного краю, допомогли мені повернутися до мирного життя. Часто люди не помічають усієї краси навколишнього світу, не цінують його тиші. А життя спливає швидко. Тому не потрібно нікуди поспішати, а слід просто жити, і цінувати кожен день», – говорить Леонід.


Повернувшись додому, Леонід поринув у роботу. Минуло лише декілька місяців, як на підприємстві, на якому чоловік працював до мобілізації, обсяги виробництва значно зменшилися, тож роботодавцеві довелося вивільнити частину працівників. Леоніду запропонували роботу з меншим рівнем заробітної плати, але чоловік з пропозицією не погодився і вирішив звільнитися. На самостійні пошуки роботи він вирішив не втрачати часу і звернуся до Онуфріївської районної філії обласного центру зайнятості. 


Вадим Крамаренко, провідний фахівець з питань зайнятості Онуфріївської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, під час співбесіди з кар’єрним радником чоловік повідомив, що не цурається ніякої праці, навіть низькокваліфікованої, що значно розширило коло пошуку роботи. Та, нажаль, підходящих пропозицій не було. 


Згодом до районної філії з потребою у працівниках звернулося керівництво ТОВ «Оптімусагро Трейд». Серед вакансій була й посада апаратника оброблення зерна, яку було запропоновано Леоніду. Чоловік погодився, адже заробітна плата, яку пропонував роботодавець, його повністю задовольнила. Леонід отримав направлення на працевлаштування. «Тут у нас стабільна зарплата, оплачувані лікарняні та відпускні, премії. А головне – я живу у своєму селищі та бачу кожен день своїх рідних», – ствердно говорить пан Леонід. 


895Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: