Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 листопада 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/11/19/v-oleksandrii-kolishni-bezrobitni-pratsjujut-u-novostvorenii-pitserii-foto-.htm
новини, 19 листопада 2020

В Олександрії колишні безробітні працюють у новоствореній піцерії (ФОТО)


Чимало роботодавців, у період карантинних обмежень, намагаються не тільки забезпечувати себе роботою, а й створюють нові робочі місця для тих громадян, які мають бажання працювати. Служба зайнятості приходить на допомогу таким підприємцям, зокрема, в укомплектуванні вільних робочих місць кваліфікованими кадрами. 


Одним із прикладів співпраці у зазначеному напрямку є співпраця Олександрійського міськрайонного центру зайнятості з фізичною особою-підприємцем Ігорем Рубаном, який займається постачанням готових страв.


Підприємець не стоїть на місці, йде в ногу з часом, вивчає потреби населення у сфері торгівлі та харчування. Тож ідея відкриття у м. Олександрія піцерії, де готуються страви італійської кухні, у т. ч. під замовлення, давно не давала спокою роботодавцю. 


«Ігор Олексійович – роботодавець нового формату. Він активний, креативний та впевнено йде до своєї мети. Його кредо – підвищення якості продукції, нарощування обсягів виробництва, пошук нових постачальників, а ще створення належних умов для працівників, адже від них залежить успіх будь-якого підприємства», – характеризуючи підприємця розповіла начальник відділу взаємодії з роботодавцями міськрайонного центру зайнятості Наталія Фоміна.


Ознайомившись з кращими практиками та ідеями особливостей приготування страв італійської кухні, підприємець відкрив в Олександрії заклад з романтичною назвою «Маленька Італія». Звісно, серед перших питань – підбір персоналу. Нещодавно колектив невеличкого новоствореного закладу поповнився, за сприяння міськрайонного центру зайнятості, ще 5 працівниками – кухарями та касирами.


Як зазначила Олена Дмитрієнко, провідний фахівець з питань зайнятості Олександрійського міськрайонного центру зайнятості, один з працівників був прийнятий на роботу кухарем шляхом стажування безпосередньо на робочому місці. У період стажування роботодавець мав змогу переконатися у надійності та професійній компетентності працівника, тому, по закінченню стажування, був працевлаштований.


«Співпраця служби зайнятості з роботодавцями – один з дієвих шляхів вирішення актуальних питань зайнятості безробітного населення. Досягнення високого рівня співпраці з роботодавцями, насамперед, передбачає розуміння та наполегливу роботу фахівців служби зайнятості над якісним задоволенням їх потреб. Служба зайнятості для цього має найбільшу базу можливостей», – зазначає Н. Фоміна.


856Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: