Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 листопада 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/11/04/shkoljari-kirovogradschini-ta-zakarpattja-spilno-zbirajut-groshi-na-uchnivskii-proekt.htm
новини, 4 листопада 2020

Школярі Кіровоградщини та Закарпаття спільно збирають гроші на учнівський проєкт


У рамках проєкту ConnectED  учні 9-11 класів Добровеличківського ліцею "Інтелект" та Тур‘я-Реметівської ЗОШ l-lll ст. запустили  власну ініціативу  на краудфандинговій платформі GoFundEd.


Школярі об’єднали Південь та Захід України для того, щоб спільними зусиллями створити місця для відродження народних звичаїв і традицій своїх регоінів. Підтримайте їх інформаційно, аби про проєкт дізналося більше людей!


Учні працювали в тематиці "Культурне різноманіття: познайом зі своїм корінням". У результати школярі стали ініціаторами заснування артстудії “Файні забави”. Це культурно-творчий простір, де заняття будуть проводитися безкоштовно волонтерами, майстрами, лідерами учнівського самоврядування та самими дітьми з виготовлення ляльки-мотанки, розпису крашанок, випічки традиційних українських виробів: пасок, короваїв та інших смаколиків.

Цікаво, як школярі планують воскресити народні гуляння у стінах школи? Тоді перегляньте їхнє відео


Підтримайте учнівську ідею, аби школи змогли файно позабалвятися й поширити свої традиції та досвід


Проєкт реалізується за фінансової підтримки програми «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II), агентства з міжнародного розвитку США (USAID Ukraine - USAID Україна) та у партнерстві з ГО Центр Інноваційної Освіти "Про.Світ".


1685Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: