Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 жовтня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/10/27/u-kropivnitskomu-obirajut-zapobizhnii-zahid-drugomu-pidozrjuvanomu-u-pidkupi-vibortsiv.htm
новини, 27 жовтня 2020

У Кропивницькому обирають запобіжний захід другому підозрюваному у підкупі виборців


&ft1 У Ленінському райсуді Кропивницького обрають запобіжний захід другому із затриманих за підкуп виборців - повідомляє СуспільнеСлідчий прокуратури області Сергій Ожог просить обрати підозрюваному тримання під вартою 60 днів.


Вчора ( 26 жовтня – ред.) на 30 днів за грати на час слідства посадили співучасника чоловіка з можливістю внесення застави 126 тисяч гривень.


Справу розслідують за статтею ”Підкуп виборця”. У випадку доведення вини, підозрюваним загрожує від 5 до 7 років ув’язнення.


Що відомо

Служба безпеки України викрила схему підкупу виборців одним із кандидатів у депутати міської ради Кропивницького. Затримали та оголосили про підозру двом чоловікам.


Слідчі вважають, що кандидат пообіцяв винагороду 65 виборцям. Один голос виборця оцінювався від 500 до 1000 гривень. Виплату грошей кандидат організував через посередників, одного з яких затримали у КропивницькомуЗатриманий передавав аванс за голосування виборцям, які внесені до списку.


955Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: