Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 жовтня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/10/26/bilja-primischennja-miskoi-tvk-u-kropivnitskomu-utvorilasja-cherga.htm
новини, 26 жовтня 2020

Біля приміщення міської ТВК у Кропивницькому утворилася черга (ВІДЕО)


О 8:00 26 жовтня біля приміщення міської територіальної виборчої комісії у Кропивницькому утворилася черга. За підрахунками журналістів Суспільного, зібралися пів сотні людей з мішками, в яких привезли бюлетені з результатами голосування.


Член кропивницької міської територіальної виборчої комісії Антон Платонов розповів, що перша комісія приїхала о 00:10. Пояснив, як займати чергу, щоб здати протоколи: ”Фіксуємо черговість комісій – заходити і здавати бюлетені будуть по черзі. Видаємо їм порядкові номери, згідно яких вони будуть здавати. Комісія складає протокол, привозить сюди для перевірки документації. Міська комісія приймає протокол або відправляє на уточнення, якщо є якісь недоліки. Далі – комісія вирушає у свою Фортечну чи Подільську комісії для здачі протоколів по виборах міського голови, бюлетенів і протоколів виборів до міськради, Фортечної і Подільської рад”.


За словами голови кропивницької міської територіальної виборчої комісії Тетяни Буземської, на прийом документів з однієї дільниці витрачають 40 хвилин: ”Дуже складно зачитувати протокол по всіх кандидатах, це займає час. Ніч минула без сну, але і без пригод. Перевіряємо мішки, в яких знаходиться виборча документація, наявність усіх необхідних пакетів, перевіряємо протоколи до обласної і районної рад. Кожен протокол, згідно законодавства, ми зачитуємо – починаючи з першого слова і закінчуючи підписами, якщо вони є”.


За словами Тетяни Буземської, працюватимуть, поки не приймуть протоколи з усіх 120 виборчих дільниць Кропивницького.




1872Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: