Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 жовтня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/10/23/rjatuvalniki-prodovzhujut-nagaduvati-pro-dotrimannja-pravil-pozhezhnoi-bezpeki-foto-.htm
новини, 23 жовтня 2020

Рятувальники продовжують нагадувати про дотримання правил пожежної безпеки (ФОТО)


Основними причинами пожеж у житловому секторі є необережне поводження громадян з вогнем, порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації електроприладів, печей, теплогенеруючих агрегатів та установок. Саме зараз розпочинається опалювальний сезон і жителі області починають активно використовувати обігрівачі, не завжди належним чином приготувавши обладнання до активної експлуатації. Наслідком такої необережності, а іноді і халатності, стають пожежі, у результаті яких страждає не лише добробут громадян, а й втрачаються людські життя, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Одними із напрямків роботи щодо попередження виникнення надзвичайних подій у житловому секторі залишаються проведення профілактичних відпрацювань та інформаційно-роз’яснювальна робота з населенням.


23 жовтня фахівці Бобринецького районного відділу Управління ДСНС України у Кіровоградській області спілкувалися з людьми на вулицях м. Бобринець щодо необхідності дотримуватися елементарних правил пожежної безпеки у побуті. Бобринчанам роздали застережні листівки та нагадали номер виклику Служби порятунку – «101». 


Рятувальники наголосили, що необхідно уважно слідкувати на станом електромережі у будинку, користуватись виключно справними обігрівачами промислового виробництва і аж ніяк не саморобними, ще до початку опалювального сезону усунути усі наявні тріщини та пошкодження у печах, грубках та димоходах, налагодити систему вентиляції у житлових приміщеннях і, звичайно, суворо дотримуватись правил пожежної безпеки у повсякденному житті. Також жителів Бобринця попередили про трагічні наслідки паління у ліжку, особливо у нетверезому стані, та відсутності батьківського нагляду за дітьми і турботи про їх безпеку.


                  

675Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: