Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 жовтня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/10/23/na-kirovogradschini-dvi-sotni-bezrobitnih-zalucheni-do-informuvannja-naselennja-pro-subsidii.htm
новини, 23 жовтня 2020

На Кіровоградщині дві сотні безробітних залучені до інформування населення про субсидії


На державному рівні приймається чимало важливих рішень, що спрямовані на підтримку українців, у т.ч. й під час карантину. Серед яких – надання житлової субсидії та запровадження додаткових компенсаційних витрат на оплату комунальних послуг, повідомляє відділ організації надання послуг роботодавцям обласного центру зайнятості.


Центрами зайнятості та філіями обласного центру зайнятості у тісній співпраці з управліннями соціального захисту населення райдержадміністрацій та виконавчих комітетів міських рад організовуються громадські роботи із залученням безробітних. Їх мета – виконання другорядних технічних робіт в обробці документів, а також проведення інформаційно-роз'яснювальної роботи серед населення щодо можливості отримання житлових субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого палива та ін.


Слід зазначити, що залучення безробітних осіб до цих робіт дає можливість працівникам управлінь соціального захисту населення райдержадміністрацій та виконавчих комітетів міських рад не відволікатися на виконання другорядних технічних робіт, а отже, сприяє якісному обслуговуванню населення щодо надання соціальних послуг тим громадянам, які потребують державної підтримки. 


Цьогоріч до зазначених робіт залучено майже 200 незайнятих громадян з Кропивницького, Світловодська, а також Маловисківського району. 


715Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: