Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 жовтня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/10/22/z-pochatku-roku-privatni-agentstva-zainjatosti-pratsevlashtuvali-za-kordonom-448-meshkantsiv-kirovogradschini.htm
новини, 22 жовтня 2020

З початку року приватні агентства зайнятості працевлаштували за кордоном 448 мешканців Кіровоградщини


Посередницькі послуги з працевлаштування, окрім державної служби зайнятості, надають шукачам роботи приватні агентства зайнятості. Такі агентства поділяються на три види – суб’єкти господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні в Україні; суб’єкти господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні за кордоном (ліцензовані агентства зайнятості); суб’єкти господарювання, які наймають працівників для подальшого виконання ними роботи в Україні в іншого роботодавця (агентства трудового лізингу), повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


За 9 місяців поточного року чотири приватних агентства зайнятості працевлаштували 448 осіб  за кордоном (352 особи до Німеччини та 96 осіб - до Польщі).


«Тим, хто цікавиться питаннями діяльності приватних агентств зайнятості, рекомендуємо переглянути інформацію «Працевлаштування громадян приватними агентствами зайнятості» на Інтернет-сторінці Державного центру зайнятості у рубриці «Аналітика та статистика», підрубриці «Інфографіка та публікації»», – зазначив Богдан Стоян, заступник директора обласного центру зайнятості.


Нагадаємо, що усі суб’єкти господарювання, які надають послуги з посередництва за кордоном, мають надавати до державної служби зайнятості відомості про чисельність працевлаштованих ними осіб за формою звітності № 1-ПА. 



809Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: