Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 жовтня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/10/22/rjatuvalniki-zaklikajut-gromadjan-buti-oberezhnimi-z-vognem-u-pobuti-foto-.htm
новини, 22 жовтня 2020

Рятувальники закликають громадян бути обережними з вогнем у побуті (ФОТО)


Восени, з початком холодів та із завершенням городніх і польових робіт, як правило, зростає ймовірність виникнення пожеж у житловому секторі. Найрозповсюдженішими  причинами є порушення правил експлуатації електрообігрівачів, пічного опалення та газового обладнання, необережне поводження з вогнем під час паління. Крім того, як і раніше, пожежі нерідко виникають  у результаті спалювання сміття на подвір’ї чи поблизу нього, випалювання бур’янів та сухого листя на присадибних ділянках. Щоб таких подій траплялося якомога менше, рятувальники Управління ДСНС у Кіровоградській області  активізували масово-роз’яснювальну роботу серед населення, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


21 жовтня фахівці Світловодського міськрайонного відділу У ДСНС в області провели роз’яснювальні бесіди у житловому секторі районного центру. Рятувальники розповсюдили застережні листівки, нагадали громадянам правила протипожежної безпеки й закликали дотримуватися їх якнайсуворіше: не користуватися несправними печами та саморобними нагрівальними приладами, не палити у ліжку, не залишати без нагляду багаття, дбати про безпеку дітей та стареньких родичів, а у разі небезпеки негайно повідомляти Службу порятунку за номером «101». 


Питання безпеки населення, профілактика виникнення надзвичайних подій, і в першу чергу, пожеж, попередження загибелі та травмування людей залишається пріоритетним у діяльності Служби порятунку, тож роз’яснювальна робота триватиме і надалі.


               


675Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: