Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 жовтня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/10/22/rjatuvalniki-nadajut-dopomogu-po-zdiisnennju-dezinfektsiinih-zahodiv-na-kirovogradschini-foto-.htm
новини, 22 жовтня 2020

Рятувальники надають допомогу по здійсненню дезінфекційних заходів на Кіровоградщині (ФОТО)


У рамках комплексної роботи, направленої на протидію поширенню коронавірусної інфекції, пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Кіровоградській області від самого початку запровадження карантину продовжують долучатись до проведення протиепідемічних заходів на території області, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Зокрема, одним зі способів запобігання поширенню COVID-19 є проведення дезінфекції. За зверненнями, що надходять від місцевих органів влади, спеціальним дезінфікуючим розчином, що є безпечним для здоров’я людей і тварин, із ранцевих пульверизаторів, рятувальники у захисних костюмах обробляють місця найбільшого скупчення людей. 


Так, 21 жовтня у смт Смоліне Маловисківського району за зверненням голови місцевої об’єднаної територіальної громади рятувальники місцевого підрозділу провели санітарну обробку під’їзду багатоповерхівки по вул. Козакова. 


   


574Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: