Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 жовтня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/10/22/pravoohorontsi-povidomili-pidozru-u-porushenni-viborchogo-zakonodavstva-meshkantsju-kirovogradschini.htm
новини, 22 жовтня 2020

Правоохоронці повідомили підозру у порушенні виборчого законодавства мешканцю Кіровоградщини


Працівники слідчого управління поліції області, за процесуального керівництва обласної прокуратури, проводять розслідування у рамках кримінального провадження за фактом перереєстрації 200 мешканців області за іншою виборчою адресою - повідомляє слідче управління поліції Кіровоградської області.


Інформацію про даний факт правоохоронці отримали від представників відповідних державних органів під час моніторингу реєстру виборців.


У ході розслідування поліцейські викрили місцевого жителя, який зібрав та самостійно подав документи для внесення до автоматизованої інформаційно-телекомунікаційної системи неправдивих відомостей про місце виборчої адреси осіб.


Кримінальне провадження було розпочато за ч. 1 ст. 158 (надання неправдивих відомостей до органу ведення Державного реєстру виборців або інше несанкціоноване втручання в роботу Державного реєстру виборців) Кримінального кодексу України.


Нині особі повідомлено підозру у вчиненні кримінального правопорушення.


Поліцейські продовжують перевірку обґрунтованості та дотримання порядку подачі та розгляду заяв на зміну виборчої адреси іншими учасниками виборчого процесу.


фото - petropavlivka.city

715Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: