Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 жовтня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/10/22/bezrobitnim-meshkantsjam-kropivnichchini-proponuvali-vakansii-menedzheriv-zi-zbutu.htm
новини, 22 жовтня 2020

Безробітним мешканцям Кропивниччини пропонували вакансії менеджерів зі збуту


Днями, з метою надання допомоги у забезпеченні кадрової потреби, у приміщенні Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, на замовлення приватного підприємства «Бест-Маркетинг», відбувся міні-ярмарок вакансій для безробітних та шукачів роботи, що мав на меті ознайомити присутніх з актуальними вакансіями «Менеджер (управитель) із збуту» - повідомляє Аліна Лук`яненко, фахівець I категорії відділу взаємодії з роботодавцями Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.


Ігор Лісовий, директор підприємства, ознайомив присутніх з основними напрямками діяльності установи(створення та просування сайтів, організація проведення бухгалтерських вебінарів та семінарів, а також обслуговування комп`ютерів, мереж,  обладнання та програмного забезпечення) та надав інформацію про режим роботи, умови оплати праці й вимоги до претендентів.



  Формат заходу переріс у довірливий діалог. Деякі з присутніх активно ставили хвилюючі питання щодо легального працевлаштування, соціальних гарантій для тих, хто працює на підприємстві.


Фахівчиня відділу взаємодії з роботодавцями Аліна Лук`яненко зазначила, що міні-ярмарок вакансій дає можливість безробітним не тільки оцінити запропоновані умови праці, а й поспілкуватись з роботодавцем, отримати відповіді на всі запитання, безпосередньо з перших вуст.


«Звісно, як і кожному роботодавцеві, хотілося б побачити в своїй команді  активних, цілеспрямованих та працьовитих людей», – наголосив наостанок І. Лісовий.



За результатами заходу двоє безробітних отримали направлення для можливого подальшого працевлаштування.



547Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: