Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 жовтня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/10/20/pozhezhno-rjatuvalna-tehnika-kirovogradschini-zdiisnila-viprobuvalnii-marsh-foto-.htm
новини, 20 жовтня 2020

Пожежно-рятувальна техніка Кіровоградщини здійснила випробувальний марш (ФОТО)


З метою підготовки транспортних засобів та аварійно-рятувального обладнанння до оперативного реагування на надзвичайні ситуації, пов’язані із ризиками осінньо-зимового періоду, протягом жовтня в усіх підпорядкованих Управлінню ДСНС в області пожежно-рятувальних підрозділах проходить перевірка автомобілів та аварійно-рятувального обладнання, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


19 жовтня було здійснено марш техніки 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія У ДСНС України у Кіровоградській області. Уся наявна автомобільна техніка підрозділів, що залучається до невідкладних робіт на місцях виникнення надзвичайних подій та ситуацій в осінньо-зимовий період, пройшла колоною згідно із визначеним маршрутом.


За результатами практичної перевірки встановлено, що транспортні засоби та аварійно-рятувальне обладнання 2-го ДПРЗ м. Олександрія готові до виконання завдань за призначенням в умовах осінньо-зимового періоду.


                 



737Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: