Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/09/25/rjatuvalniki-stali-naisilnishimi-u-zmagannjah-z-armreslingu-scho-vidbulisja-v-kropivnitskomu-foto-.htm
новини, 25 вересня 2020

Рятувальники стали найсильнішими у змаганнях з армреслінгу, що відбулися в Кропивницькому (ФОТО)


25 вересня у м. Кропивницький відбулись змагання з армреслінгу серед представників силових структур області, членів фізкультурно-спортивного товариства «Динамо», повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


У змаганнях брали участь найміцніші «силовики» у складі п’яти команд. Пожежно-рятувальну службу області представляли Бігун Олег, Поперечний Олександр, Лещенко Ігор, Пустовіт Анатолій, Наводничий Владислав, Нетис Владислав.


Боротьба розгорнулась дуже напружена, суперники у рятувальників відмінно підготовлені та сильні. У підсумку в загальному заліку перемогу вибороли наші спортсмени! Друге місце у представників Управління патрульної поліції Кіровоградської області, третє місце посіли працівники ГУ НП в Кіровоградській області.


Як зазначив тренер команди рятувальників, Олег Твердоступ, наша команда дуже сильно прогресує, адже минулого року серед «силовиків» рятувальники стали четвертими з армреслінгу, а цього року ми переможці. І це незважаючи на те, що у членів збірної Управління ДСНС в області мало досвіду змагань у цьому виді спорту – більшість рятувальників займаються різними видами боротьби, важкою атлетикою, пожежно-прикладним спортом, гирьовим спортом, футболом. 


Вітаємо наших хлопців та зичимо високих досягнень у наступних змаганнях!


                     


1038Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: