Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/09/25/na-kirovogradschini-politseiski-pripinili-dijalnist-organizovanoi-zlochinnoi-grupi-prichetnoi-do-skoennja-narkozlochiniv-foto-.htm
новини, 25 вересня 2020

На Кіровоградщині поліцейські припинили діяльність організованої злочинної групи, причетної до скоєння наркозлочинів (ФОТО)


У рамках розпочатого кримінального провадження працівниками управління карного розшуку обласного главку та слідчого управління, під процесуальним керівництвом обласної прокуратури, встановлено причетність п’яти осіб до виготовлення та реалізації психотропного засобу – метамфетаміну. 


«У результаті проведення низки обшуків за місцем мешкання фігурантів та в господарському приміщенні, яке особи використовували в якості нарколабораторії, поліцейські вилучили хімічні компоненти (сполуки) та спеціальне обладнання для виготовлення наркотичних засобів, розфасовані в пластикові трубки вже готові до збуту наркотики.


Крім того, в осіб було вилучено 2 гвинтівки та 2 пістолети, дві гранати з запалами, близько 600 набоїв та 14 одиниць холодної зброї.


Речові докази направлено для проведення експертиз до Кіровоградського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України», - розповів заступник начальника поліції Кіровоградської області Андрій Бензар.


За цим фактом інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» та ч. 1 ст. 263 ККУ «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».


Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років із конфіскацією майна.


За матеріалами управління карного розшуку поліції Кіровоградської області


         


597Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: