Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/09/25/andrii-palchevskii-pershe-scho-treba-zrobiti-tse-zniziti-tarifi.htm
новини, 25 вересня 2020

Андрій Пальчевський: Перше, що треба зробити – це знизити тарифи


Київські пенсіонери скаржаться на мізерну пенсію і високі тарифи на комунальні послуги. Про це заявив кандидат в мери Києва від політичної партії «Перемога Пальчевського» Андрій Пальчевський в ефірі телеканалу News One.


«Я впевнений, перше, що треба зробити – це знизити тарифи. Я багато розмовляю зараз з людьми в районах Києва, де бабусі мені кажуть, що їхні пенсії нижче 50 доларів на місяць з яких половина одразу витрачається. Далі залишається на дві пачки аспірину, пачку чаю і пакет молока», - зазначив Пальчевський.


На думку політика, місцева влада має прибуток із завищених тарифів на оплату комунальних послуг.


«Треба розуміти, що Порошенко, Кличко і сьогоднішня президентура – це одне і те ж. Сьогоднішня влада на Банковій показує, що у них налагодилися тісні ділові відносини. І коли говорять, чому не були знижені тарифи, то я відповідаю, що вони ж не вороги собі. Вони з цих тарифів мають. Скажіть, хто командує усіма інстанціями, які збирають гроші з киян? Це ж родичі і подільники цих громадян!», - сказав Пальчевський.


Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Андрія Пальчевського висунули в мери жителі одного з районів Києва.


1551Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: