Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/09/24/zavdjaki-pogashennju-podatkovogo-borgu-do-zvedenogo-bjudzhetu-zabezpecheno-nadhodzhen-u-rozmiri-14-4-mln-grn.htm
новини, 24 вересня 2020

Завдяки погашенню податкового боргу до зведеного бюджету забезпечено надходжень у розмірі 14,4 млн грн


З метою погашено податкового боргу підрозділами по роботі з податковим боргом ГУ ДПС у Кіровоградській області у серпні ц.р. до зведеного бюджету забезпечено надходжень у розмірі 14,4млн.грн., в т.ч. до державного бюджету – 10,7млн.грн. та до місцевого бюджету – 3,7млн.гривень. За рахунок застосованих заходів стягнення надійшло 5,2млн. гривень, повідомляє Головне управління ДПС у Кіровоградській області.


При доведеному індикативному показнику із забезпечення надходжень в рахунок погашення податкового боргу до загального фонду державного бюджету на серпень поточного року в сумі 3,6млн.грн., фактично забезпечено надходжень в розмірі 10,7млн.грн. або 293,4відс. доведеного індикативу.


Протягом серпня 2020 року податковий борг, що обліковувався на початок місяця скорочено на 48,2млн.грн., чим забезпечено виконання на 125,4відс. доведеного орієнтовного показника абсолютного скорочення податкового боргу до зведеного бюджету у серпні ц.р. в розмірі 34,1млн.гривень. Для забезпечення скорочення податкового боргу, територіальними підрозділами ГУ ДПС в області було проаналізовано податковий борг та визначено коло платників, які мають безнадійний податковий борг, щодо якого минув термін позовної давності понад 1095 днів, насамперед боржників, у яких відсутні будь-які активи для його погашення. Так, у серпні п.р. списана сума безнадійного податкового боргу склала 62,2млн.грн., в тому числі щодо якого минув строк давності – 61,4млн.грн. та борг банкрутів – 0,8млн.гривень. 



874Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: