Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/09/23/juni-rjatuvalniki-z-kirovogradschini-virushili-u-vseukrainskii-ditjacho-junatskii-tabir-foto-.htm
новини, 23 вересня 2020

Юні рятувальники з Кіровоградщини вирушили у Всеукраїнський дитячо-юнацький табір (ФОТО)


З метою реалізації Концепції підтримки та сприяння розвитку дитячого громадського руру в Україні у Київській області стартує Всеукраїнський дитячо-юнацький табір «Рятувальник-2020», в рамках якого команди юних рятувальників з усієї України – активні учасники руху «Школа безпеки» – матимуть змогу підвищити рівень знань, удосконалити практичні навички щодо дій у надзвичайних ситуаціях, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Кожна людина повинна володіти елементарними навиками рятування свого життя. Дітям шкільного віку можливість отримати такі знання надає рух «Школа безпеки», метою якого є формування свідомого й відповідального ставлення до питань особистої та колективної безпеки, безпечної життєдіяльності дітей та молоді у соціумі, виховання громадянської позиції молоді у сфері цивільного захисту, загальнолюдських якостей, удосконалення знань щодо поводження у надзвичайних ситуаціях, активізація творчої та пізнавальної ініціативи молоді, професійна орієнтація, пропаганда здорового і безпечного способу життя. Демонструють свої здобутки учасники руху під час змагань, що проходять протягом року в районних осередках. 


Дві команди (молодша і старша категорії) юних рятувальників Онуфріївського району – неодноразові призери всеукраїнських та міжнародних змагань – запрошено до участі в таборі. Діти матимуть можливість взяти участь у майстер-класах, тренінгах, познайомитись із цікавими людьми та подружитись з юними рятувальниками інших регіонів України.


Табір облаштовано із суворим дотриманням усіх необхідних санітарних та протиемідеміологічних заходів відповідно до вимог МОЗ України.


1007Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: