Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/09/22/rjatuvalniki-prodovzhujut-provoditi-roz-jasnjuvalnu-robotu-schodo-zapobigannja-pozhezham-v-ekosistemah-foto-.htm
новини, 22 вересня 2020

Рятувальники продовжують проводити роз’яснювальну роботу щодо запобігання пожежам в екосистемах (ФОТО)


Рятувальники області не припиняють проводити профілактичну роботу серед населення щодо запобігання пожежам в екосистемах. Актуальність даної теми обумовлена тим, що подібні пожежі завдають великої шкоди екосистемі країни. А економічний збиток від лісової пожежі обчислюється мільярдами гривень на рік. Крім того, пожежі можуть призвести і до загибелі людей, особливо якщо вогонь наближається до населеного пункту. Задимлення від пожежі негативно впливає і на здоров'я людей, а на автомагістралях нерідко приводить до аварій, повідодомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


22 вересня співробітники Світловодського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Кіровоградській області спільно з лісівниками та поліцейськими проводили профілактичну роботу серед населення районного центру на тему попередження та запобігання пожежам в природних екосистемах. 


Фахівці Служби порятунку розповіли світловодчанам про основні причини виникнення пожеж в екосистемах та про першочергові дії при виявленні займання, нагадали людям про небезпеку розведення вогнищ на відкритих територіях та під час прибирання присадибних ділянок, випалювання сухої трави та сміття. Особливо наголосили на необхідності суворого дотримання правил безпеки під час відвідування лісових масивів, адже порушення елементарних правил пожежної безпеки може стати причиною масштабних пожеж та трагічних наслідків.


Шановні громадяни! Якщо ви помітили займання у лісі або на відкритій території, негайно телефонуйте за номером «101». Пам’ятайте, що лише дотримання елементарних правил пожежної безпеки вбереже від катастрофічних наслідків.



   


749Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: