Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/09/21/v-onufriivtsi-vidbuvsja-informatsiinii-seminar-dlja-uchasnikiv-ato.htm
новини, 21 вересня 2020

В Онуфріївці відбувся інформаційний семінар для учасників АТО


З метою адаптації військовослужбовців та учасників АТО/ООС до умов сучасного ринку праці та реінтеграції в систему реальних трудових відносин, центри зайнятості проводять різнопланові заходи. Так, днями, в Онуфріївській районній філії Кіровоградського обласного центру зайнятості відбувся інформаційний семінар для демобілізованих військовослужбовців та учасників АТО/ООС, які звернулися до філії з метою пошуку роботи. 


У рамках заходу фахівець з питань зайнятості Онуфріївської районної філії Вадим Крамаренко поінформував присутніх про стан ринку праці та актуальні вакансії на ньому, ознайомив з послугами, які надає служба зайнятості щодо пошуку роботи, можливістю проходження професійного навчання для підвищення кваліфікації чи здобуття нової професії за сприяння служби зайнятості.


Крім того, фахівець служби зайнятості розповів про додаткові гарантії при працевлаштуванні учасників АТО/ООС, а також про можливості безкоштовного вивчення англійської мови на базі онлайн-платформи «Lingva Skills» та навчання на міжнародній освітній платформі Coursera.


«Швидка адаптація учасників АТО/ООС – є одним з пріоритетних завдань служби зайнятості. Заходи та послуги служби зайнятості спрямовані допомогти учасникам АТО швидше адаптуватися у соціумі, відчути себе комфортно в буденних реаліях та повернутися до трудової діяльності», – наголосив провідний фахівець з питань зайнятості Вадим Крамаренко.


Захід проходив у формі активного діалогу, адже живе спілкування сприяє пришвидшенню соціалізації та вирішенню актуальних питань.


Вадим Крамаренко, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Онуфріївської районної філії обласного центру зайнятості


621Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: