Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/09/18/u-kropivnitskomu-uchasniki-hr-klubu-govorili-pro-dobir-pratsivnikiv-u-period-karantinu.htm
новини, 18 вересня 2020

У Кропивницькому учасники HR-клубу говорили про добір працівників у період карантину


Про те, чи змінились підходи у роботі НR-менеджерів з добору персоналу після послаблення карантинних заходів йшла мова учора, 16 вересня, під час чергового засідання HR-клубу, що відбулося у Кіровоградському обласному центрі зайнятості. 


У обговоренні взяли участь представники компанії ІТ Develop corp, Корпорації «ХХІ століття», ТОВ «Копілка», ТОВ «ДНК Групп», ТРК «Портал» та Кіровоградського обласного управління АТ «Ощадбанк».


HR-менеджер IT-компанії Develop corp Юліана Моторна повідомила про те, що із дня запровадження карантинних заходів, керівництвом компанії, дбаючи про свій персонал, за їх життя і здоров'я, працівників частково було переведено на дистанційний режим роботи. З метою якісного виконання, покладених на компанію завдань, попередньо було вивчено технічні можливості працівників для роботи вдома. «Як показала практика, робота у такому режимі має свої переваги. Зниження працездатності працівників не спостерігалося, навіть навпаки: у деяких випадках спостерігалася тенденція до покращення якості виконаних робіт», – повідомила Ю. Моторна.


Інші представники кадрових служб висловлювали свої бачення щодо роботи у період карантину. Зокрема, Анастасія Онофрійчук, HR-менеджер АТ «Ощадбанк», повідомила, що упродовж оголошеного карантину їм вдалося майже повністю укомплектувати вільні робочі місця кваліфікованими кадрами, за рахунок працівників, які звільнялися з інших приватних банків.


Богдан Стоян, заступник директора обласного центру зайнятості, проінформував присутніх про допомогу, яку надає служба зайнятості представникам малого та середнього бізнесу у період карантину.


Зі слів учасників заходу, проведення таких засідань дозволяє представникам кадрових служб ділитись цікавою та корисною інформацією, яка стосується найму персоналу, генерувати нові ідеї, ділитися набутим досвідом, висловити свою думку з того чи іншого питання, а також отримати ґрунтовні відповіді на питання, які виникають у них під час роботи.


Як зазначила Яна Шевченко, заступник начальника відділу інформаційних систем Кіровоградського обласного центру зайнятості, наприкінці засідання, НR-менеджери темою наступного засідання обрали «Мікроклімат в колективі», адже вони, як ніхто інший, розуміють що від нього залежить успішність та розвиток будь-якого підприємства. 



727Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: