Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/09/17/u-pidrozdilah-dsns-kirovogradschini-vidkrito-sim-vakansii.htm
новини, 17 вересня 2020

У підрозділах ДСНС Кіровоградщини відкрито сім вакансій


За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині є потреба у працівниках підпорядкованих підрозділів У ДСНС у Кіровоградській області, повідомляє відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Роботодавці області потребують 7 працівників на посади начальника чергової частини, інженера, водіїв автотранспортних засобів та машиніста бульдозера (будівельні роботи).


Зокрема, 2 водіїв автотранспортних засобів потрібні до пожежно-рятувальної частини на Знам’янщині (заробітна плата – 10163 грн). Також по 1 вакансії водія є актуальними у аварійно-рятувальному загоні спеціального призначення на Кропивниччині (заробітна плата – 10000 грн) та пожежно-рятувальній частині на Устинівщині (заробітна плата – 6000 грн).


Так, на Кропивниччині потрібні начальник медико-санітарної частини (заробітна плата – 11100 грн), інженер з нагляду за будівництвом (заробітна плата – 8280 грн) та машиніст бульдозера (будівельні роботи) (заробітна плата – 6448 грн).


Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, а також Знам’янської міськрайонної та Устинівської районної філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.


643Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: