Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/09/17/saperi-kirovogradschini-znischili-p-jat-vibuhonebezpechnih-predmetiv-foto-.htm
новини, 17 вересня 2020

Сапери Кіровоградщини знищили п'ять вибухонебезпечних предметів (ФОТО)


15 та 16 вересня сапери групи піротехнічних робіт АРЗСП У ДСНС в області шляхом контрольованих підривів знищили п’ять вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни, що були виявлені пересічними громадянами під час земляних робіт, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Зокрема біля м. Благовіщенське було знайдено артилерійський снаряд калібру 76 мм, у лісосмузі біля с. Йосипівка Благовіщенського району – артснаряд калібру 152 мм, поблизу с. Шепилове Голованівського району – авіабомбу ФАБ-50, за межами м. Гайворон – 88-міліметровий артснаряд та у м. Гайворон – мінометну міну калібру 82 мм.


Саперами було здійснено контрольну перевірку місцевості на наявність інших вибухонебезпечних предметів та проведено із громадянами, що знайшли ВНП, профілактичні бесіди щодо правил безпеки.


Шановні громадяни! Повсякчас є ймовірність виявити вибухонебезпечні предмети часів минулої війни у найбільш неочікуваних місцях. Кожному слід знати, як діяти у такому випадку: не чіпаючи підозрілий предмет, позначити місце знаходження, викликати Службу порятунку «101» та чекати прибуття фахівців.


                     



1002Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: