Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/09/16/rjatuvalniki-nagadali-gromadjanam-pro-dotrimannja-pravil-bezpeki-na-vodi-foto-.htm
новини, 16 вересня 2020

Рятувальники нагадали громадянам про дотримання правил безпеки на воді (ФОТО)


Працівники пожежно-рятувальної служби області продовжують попереджувати громадян про трагічні наслідки порушення правил безпечного відпочинку на воді, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


16 вересня не забувати про власну безпеку закликали громадян працівники Благовіщенського районного відділу У ДСНС в області. 


Громадянам наголосили, що не варто вживати алкогольні напої, відпочиваючи біля водойми, заходити у воду після тривалого перебування на сонці. Під час відпочинку потрібно слідкувати за дітьми та не дозволяти їм самим заходити у річку. Не зайвим було нагадати, що небезпечно запливати далеко від берега, стрибати зі скелястих берегів, технічних споруд, плавати у місцях зі стрімкою течією, обережно користуватись плавзасобами, особливо надувними. 


Під час проведення профілактичної роботи працівники Служби «101» також поцікавились у відпочиваючих, чи обізнані вони з основами надання долікарської допомоги при утопленні, бо інколи лічені хвилини, небайдужість свідків та їх вправність і знання допомагають врятувати життя. Кожен, з ким спілкувалися працівники Управління ДСНС, отримали застережні листівки на відповідну тематику. 


Шановні громадяни! Якщо вам захочеться скористатись останнім теплом і поплавати та позасмагати, не будьте самовпевненими та дослухайтесь до порад фахівців, бережіть себе!


               


640Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: