Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/09/15/rjatuvalniki-zasteregli-gromadjan-vid-nehtuvannja-pravilami-bezpeki-na-vodi-foto-.htm
новини, 15 вересня 2020

Рятувальники застерегли громадян від нехтування правилами безпеки на воді (ФОТО)


Не зважаючи на завершення купального сезону, водойми продовжують вабити до себе відпочивальників та рибалок. Тому рятувальники Управління ДСНС в області та підпорядкованих підрозділів не припиняють проводити профілактичну роботу, спрямовану на попередження нещасних випадків на воді, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


15 вересня фахівці Гайворонського районного сектора У ДСНС в області поспілкувались із жителями м. Гайворон на тему правил поведінки під час відпочинку на воді.


Зокрема дорослим рятувальники радили не втрачати під час відпочинку здорового глузду не нехтувати порадами рятувальників та відповідально ставитись до власного життя. Зокрема, не вживати під час відпочинку на воді алкогольних напоїв, адже алкоголь не лише притупляє почуття безпеки, але й штовхає людину на необдумані кроки. Під впливом алкоголю важко адекватно оцінити власні сили, крім того, різка зміна температури при потраплянні у воду може спричинити проблеми з артеріальним тиском, тому найчастіше у такому стані з людьми трапляються нещасні випадки на воді. Любителям риболовлі рятувальники порадили тримати при собі засоби порятунку та самопорятунку на воді та знати правила надання першої долікарської допомоги при утопленні. Застерегли від необдуманих вчинків й підлітків - закликали слухатись батьків та суворо дотримуватись правил безпеки. 


Щоб важливі правила були завжди перед очима, рятувальники роздали усім, кого зустріли біля водойми, тематичні листівки. 


                  



689Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: