Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/09/14/u-migratsiinii-sluzhbi-kirovogradschini-nagadujut-svoechasno-oformiti-pasport-abi-realizuvati-viborche-pravo.htm
новини, 14 вересня 2020

У Міграційній службі Кіровоградщини нагадують своєчасно оформити паспорт аби реалізувати виборче право


25 жовтня відбудуться місцеві вибори і саме паспорт громадянина України (ID-картка або книжечка) дає можливість громадянам України, яким виповнилось 18 років, реалізувати  право голосу на виборах, повідомляє Управління ДМС  у Кіровоградській області.


У період підготовки до виборів територіальні підрозділи Управління Державної міграційної служби у Кіровоградській області посилено працюватимуть аби своєчасно забезпечити громадян паспортними документами.


У Міграційній службі області рекомендують громадянам своєчасно звернутись до районних підрозділів у разі необхідності замінити паспорт у зв’язку з втратою, викраденням, обміном, непридатністю для подальшого користування тощо. А також варто перевірити актуальність фото у паспорті-книжці та подбати про його вклеювання при досягненні 25- або 45-ти років. ID-картка у регламентному режимі оформлюється до 20 робочих днів, у терміновому - до 10 робочих днів.


На період дії карантинних заходів оформити паспорт громадянина України у вигляді ID-картки чи вклеїти фото у "паперовий" паспорт можна у будь-якому районному підрозділі Міграційної служби Кіровоградщини  незалежно від реєстрації місця проживання.



722Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: