Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/09/14/rjatuvalniki-piklujutsja-pro-bezpeku-gromadjan-na-vodoimah-foto-.htm
новини, 14 вересня 2020

Рятувальники піклуються про безпеку громадян на водоймах (ФОТО)


Літо промайнуло, однак спека не відступає. Тож і відпочивальників біля водойм, хоча і поменшало, проте ще залишається чимало охочих зануритись у прохолодну вересневу водичку або посидіти з вудкою на дозвіллі, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


12 вересня співробітники Долинського районного відділу У ДСНС України у Кіровоградській області здійснили рейдовий обхід місць біля водойм, де полюбляють відпочивати долинчани, та поспілкувались з громадянами про те, яким має бути безпечний відпочинок.


Рятувальники наголосили, що купатися дозволено лише у спеціально відведених для цього місцях. Зауважили, що небезпечно плавати  наодинці, запливати далеко, якщо не впевнені у своїх силах, пірнати з крутих скелястих берегів, технічних споруд, у місцях з неперевіреним і кам’янистим дном. Порадили не поєднувати відпочинок біля води і вживання алкогольних напоїв, а також настійно рекомендували пильнувати дітей. 


Усім співрозмовникам рятувальники вручили застережні листівки, щоб важлива інформація завжди була під рукою.


             



535Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: