Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/09/11/u-kirovogradskii-oblasti-zaklikajut-vidpochivalnikiv-buti-oberezhnimi-z-vognem-foto-.htm
новини, 11 вересня 2020

У Кіровоградській області закликають відпочивальників бути обережними з вогнем (ФОТО)


З настанням осені пожежонебезпечний період не тільки не закінчився, але й набрав, здається, ще більшої сили. Спека разом із людською недбалістю провокують пожежі у екосистемі Кіровоградщини. Тому підрозділи Управління ДСНС в області спільно фахівцями патрульної поліції і управління лісового та мисливського господарства продовжують заходи з попередження виникнення пожеж у лісових масивах області, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, 11 вересня рятувальники Компаніївського районного сектора  та Олександрівського районного відділу Управління ДСНС України у Кіровоградській області разом із поліцейськими та лісничими провели інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо збереження лісів від вогню серед населення в місцях масового відпочинку. 


Громадян було поінформовано про обмеження на відвідування лісів для відпочинку у пожежонебезпечний період та про необхідність суворого дотримання правил пожежної безпеки під час перебування на території лісу. Під час спілкування громадяни дізналися про основні причини виникнення пожеж, а також про основні заходи, які необхідно виконувати, щоб попередити загорання, та отримали застережні листівки. 


             



884Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: