Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/09/11/u-dnipri-prezentuvali-elektronni-poslugi-pensiinogo-fondu.htm
новини, 11 вересня 2020

У Дніпрі презентували електронні послуги Пенсійного фонду



Сьогодні, 11 вересня, у Дніпрі відбулася презентація електронних послух Пенсійного фонду України. Участь в заході взяли журналісти з Кіровоградської, Харківської, Дніпропетровської, Запорізької, Полтавської, Сумської, Донецької та Луганської (не окуповані території» областей.


Заступниця Голови правління Пенсійного фонду України Ірина Ковпашко розповіла про онлайн-сервіси, що мають на меті спростити взаємодію громадян та Фонду:


«Пенсійний фонд вважають організацією, де сидять поважні жіночки і вирішують, кому дати більшу пенсію, а кому меншу. На сьогоднішній день це не так. Ми орієнтуємося на те, щоб надавати якісні послуги для населення, постійно формуємо нові стратегії”.


Керівники Головних управлінь Фонду у вищезазначених областях представили результати робіт на своїх територіях.


Зокрема, у ході прес-конференції розповіли про такі сервіси: 

  • автоматичне призначення пенсії - дозволяє надати всю необхідну для призначення пенсії інформацію завчасно, пенсія призначатиметься автоматично при досягненні пенсійного віку з урахуванням усіх наявних даних:
  • мобільний застосунок “Пенсійний фонд” - надає доступ до електронних сервісів Фонду з мобільних пристроїв (телефон, планшет).


“За допомогою таких сервісів люди можуть бути впевненими у тому, що не виникнуть проблеми при оформленні пенсії, зможуть у будь-який час перевірити усі необхідні дані. Пенсійний фонд робить усе можливе для спрощення проходження процедур та зручності громадян”,  - додала пані Ірина.


Прес-конференція «Електронні послуги Пенсійного фонду України» проводиться за підтримки Проєкту USAID «Трансформація фінансового сектору».


656Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: