Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/09/11/kirovogradski-spetspriznachentsi-peremogli-u-vseukrainskomu-turniri-bogatirski-igri-foto-.htm
новини, 11 вересня 2020

Кіровоградські спецпризначенці перемогли у всеукраїнському турнірі «Богатирські ігри» (ФОТО)


У змаганнях взяли участь представники Збройних Сил України, поліцейські та представники Попаснянського міського спортивного закладу «Відродження». Оцінював силу і витривалість спортсменів-учасників головний суддя змагань – володар титулів «Найсильніша людина України», «Найсильніша людина світу», заслужений майстер спорту України – Василь Вірастюк, повідомляє сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


Спортивний захід відбувся 10 вересня цього року на центральній площі міста Попасна. Його учасникам належало продемонструвати свої вміння в особистих заліках із станової тяги у 150 кг (кількість разів на 1 хвилину), перенесення мішків (50 кг) на дистанції, підняття колоди (80 кг), кантування покришки (150 кг), естафета з гантелями (34, 40 та 50 кг).


Одним із найбільш видовищних видів естафети, стала тяга 3-тонного автомобіля, яку спортсмени повинні були власною вагою зрушити з місця та якнайшвидше і якнайдалі протягнути на дистанції у визначений на це організаторами змагань час.


У результаті напруженої боротьби переможцем змагань став командир роти патрульної служби поліції особливого призначення «Святослав» Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Сергій Куриленко, другим став спецпризначенець Збройних Сил України, замкнув трійку переможців – поліцейський взводу № 3 роти «Святослав» ГУНП в Кіровоградській області Євген Куропяткін.


Дипломи переможцям змагань під час урочистої частини з нагородження, поліцейським та їх колезі з ЗСУ вручив особисто Василь Вірастюк, із яким давно знайомі обидва спортсмени-правоохоронці, оскільки нерідко були учасниками, призерами і переможцями багатьох всеукраїнських змагань із силових видів спорту.


Сергій Куриленко та Євген Куропяткін мають звання майстрів спорту України з пауерліфтингу. Поліцейські запевняють, що і надалі продовжуватимуть активно тренуватися та удосконалювати свої фізичні можливості, оскільки вони допомагають їм у виконанні службових завдань. Власним прикладом правоохоронці популяризують спортивний рух серед колег.


         



1122Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: