Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/08/28/zelenskii-oznaiomivsja-z-robotoju-nvp-radii-.htm
новини, 28 серпня 2020

Зеленський ознайомився з роботою НВП "Радій"


У рамках робочої поїздки до Кіровоградської області президент України Володимир Зеленський ознайомився з виробничими можливостями ВАТ "Науково-виробниче підприємство "Радій"", повідомляє прес-служба Офісу президента України.


"Радій" є провідним українським підприємством у розробці і постачанні програмно-технічних комплексів і інформаційно-керівних систем для атомних електростанцій і дослідницьких реакторів.


Володимиру Зеленському продемонстрували зразки обладнання, яке випускалося раніше, і новітні цифрові товари зараз. Президенту також показали останню розробку підприємства, яке отримало найвищі сертифікати якості міжнародної енерготехнічної комісії і сертифікати американської ядерного комісії. Зараз НВП "Радій" завершує модернізацію української атомної станції.


"Тільки коли побуваєш на таких підприємствах, розумієш, як багато в Україні талановитих людей, які можуть виробляти дійсно складну, але дуже важливу продукцію. І головне - за міжнародними стандартами якості", - зазначив президент України.


494Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: