Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/08/27/u-kropivnitskomu-vidbulasja-vulichna-aktsija-vidchui-energiju-svoei-batkivschini-foto-.htm
новини, 27 серпня 2020

У Кропивницькому відбулася вулична акція «Відчуй енергію своєї Батьківщини» (ФОТО)


20 серпня працівники обласної бібліотеки для юнацтва імені Євгена Маланюка спільно з Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області та ТІМО «Відкриті двері» провели бібліопікнік «Відчуй енергію своєї Батьківщини», приурочений до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України, провели 


З 10-ї години на вулиці Дворцовій, біля будівлі бібліотеки, увазі містян пропонувалися книжкові виставки «Україна в музиці та живописі», «Ми – українці. Були. Є. будемо!», «Незалежність України в сучасному просторі», виставка фотофактів «Україна незалежна»; арт-майстерня з патріотичного розпису та інтелектуальна вікторина «Міфи та реалії української державності» на краще знання цікавих фактів про свою Батьківщину. Це і головні символи України, і найглибша станція метро, і хрещення України і ще багато чого іншого. 


Охочі мали змогу записати поздоровлення для створення єдиного відеоролика «Селфі привітання Україні» та спільного фотоколажу «Я люблю Україну» із використанням цитат вірша Юлії Хандожинської «Берегиня».


За докладною інформацією звертайтеся до Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Є. Маланюка. 


Тел.: (0522) 32-10-12, 066 120 64 43


Адреса: вул. Декабристів 6/15. Сайт: http://www.lib.kr.ua. Працюємо з 9:00 до 18:00, у п’ятницю з 10:00 до 18.00, вихідний – субота.




783Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: