Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/08/27/rjatuvalniki-kirovogradschini-provodit-vidnovljuvalni-roboti-na-donechchini-foto-.htm
новини, 27 серпня 2020

Рятувальники Кіровоградщини проводить відновлювальні роботи на Донеччині (ФОТО)


Особовий склад У ДСНС у Кіровоградській області разом із колегами з інших областей України надає допомогу по відновленню пошкоджених через бойові дії житлових будинків у Донецькій області, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


У складних умовах прифронтової зони рятувальники проводять комплекс робіт: латають дахи, замінюють скління та виконують інші будівельної відновлювальні роботи у будинках, що були пошкоджені, а також здійснюють відновлення систем життєзабезпечення на звільнених територіях. Для безпеки особовий склад працює у бронежилетах та касках. Особовий склад, що здійснює відновлювальні роботи, забезпечено належними умовами життя із дотриманням санітарно-гігієнічних норм, повноцінним харчування, медичним супроводом. 


Зокрема, рятувальники Кіровоградщини з моменту прибуття допомогли відремонтувати покрівлі двох житлових будинках у с. Мар’їнка по вул. Паризька. На ім’я начальника Управління ДСНС в області полковника служби цивільного захисту Віталія Миронюка прийшов лист-подяка від власників відновлених будинків, які відзначили рівень організації роботи та добросердечне ставлення рятувальників до постраждалого населення.


                  


616Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: