Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/08/20/u-kropivnitskomu-na-berezi-richki-ingul-rjatuvalniki-spilkuvalis-iz-ribalkami-ta-vidpochivalnikami-foto-.htm
новини, 20 серпня 2020

У Кропивницькому на березі річки Інгул рятувальники спілкувались із рибалками та відпочивальниками (ФОТО)


Відповідно до плану заходів із запобігання загибелі людей на воді, яким передбачено проведення протягом року роз’яснювальної роботи серед громадян, фахівці Служби порятунку Кіровоградщини відпрацьовують усі місця традиційного відпочинку людей біля водойм області, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Сьогодні, 20 серпня, працівники Управління ДСНС у Кіровоградській області провели профілактичні розмови із рибалками та відпочивальниками на березі річки Інгул у Міському саду обласного центру.


У рейді також взяли участь волонтер міської організації Червоного Хреста та поліцейська. Разом учасники відпрацювання переконували громадян неухильно пильнувати власну безпеку, адже вода – безжальна стихія, яка не вибачає помилок. Рятувальники радили співрозмовникам не купатись та не рибалити напідпитку, слідкувати за дітьми, не плавати на самоті, не пірнати з підвищень, не запливати далеко у незнайомих місцях.


Усі ці правила розписані в листівках, що рятувальники завжди роздають співрозмовникам на підкріплення власних слів.


                   



732Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: