Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/08/20/tsentr-zainjatosti-spivpratsjue-z-pidpriemstvami-golovanivskogo-raionu.htm
новини, 20 серпня 2020

Центр зайнятості співпрацює з підприємствами Голованівського району


У співпраці з роботодавцями, фахівці Голованівської районної філії обласного центру зайнятості особливу увагу приділяють налагодженню партнерських стосунків з новоутвореними підприємствами і наданню їм дієвої допомоги в укомплектуванні вільних та новостворених робочих місць. Це, у свою чергу, допомагає вирішити питання зайнятості безробітних громадян. 


ФГ «Початок-2019» − нове сільськогосподарське підприємство Голованівського району, яке розпочало свою діяльність лише рік тому та спеціалізується на вирощуванні зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур.


З перших днів роботи новостворене підприємство розпочало спільну роботу з Голованівською районною філією обласного центру зайнятості у напрямку підбору необхідних кадрів. 


«Я добре розумію, що для будь-якої людини наявність робочого місця та гідної зарплати є одним із показників стабільності. Тому, намагаюся допомогти незайнятим громадянам, які прагнуть працювати, у тому числі шляхом створення для них нових робочих місць, знайти своє місце роботи», − зазначає керівник господарства Геннадій Бурдейний. 


Як зазначила Світлана Кириченко, завідувач сектору взаємодії з роботодавцями відділу надання соціальних послуг Голованівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, нещодавно до цієї команди професіоналів приєднався Віктор Наконечний, ще один місцевий мешканець. 


«Опанувавши свого часу професії тракториста-машиніста та слюсаря-ремонтника, я жодного разу не пошкодував про обраний фах і близько 30 років свого трудового життя віддав цій справі», − згадує колишній безробітний. 


Коли чоловік, унаслідок причин, які від нього не залежали, залишився без роботи, він звернувся до Голованівської районної філії у пошуку роботи. Чоловік сумнівався, чи зможе він знайти роботу до душі. 


Усі сумніви В. Наконечного остаточно розвіялись після зустрічі з роботодавцем, організованої фахівцями районної філії безпосередньо на базі ФГ «Початок-2019». Співбесіда пройшла вдало. Під час знайомства з Віктором, керівник підприємства побачив у шукачеві роботи відповідальну та надійну людину і тому без вагань запропонував працевлаштування на новостворене робоче місце. Пропозиції чоловік зрадів, адже ця робота − його покликання. 


«Моє маленьке фермерське господарство поступово розвивається, у мене в планах створення не одного нового робочого місця. Я впевнений, що укомплектування нових робочих місць я буду здійснювати разом зі службою зайнятості», − повідомляє роботодавець.


867Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: