Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/08/20/gromadjanam-sche-raz-nagadali-pro-neobhidnist-dotrimuvatisja-pravil-pozhezhnoi-bezpeki-foto-.htm
новини, 20 серпня 2020

Громадянам ще раз нагадали про необхідність дотримуватися правил пожежної безпеки (ФОТО)


Літня спека продовжує тримати в полоні територію Кіровоградщини. Суха вітряна погода в рази збільшує ризик виникнення пожеж, сприяє швидкому поширенню вогню, який безжально знищує все на своєму шляху. Тому рятувальники не припиняють проводити інформаційні бесіди з громадянами щодо дотримання правил пожежної безпеки, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


19 серпня працівники пожежно-рятувальної служби області провели роз’яснювальну роботу серед мешканців с. Казавчин Гайворонського району. Питання безпеки, незалежно від пори року, завжди залишається актуальним. Рятувальники, спілкуючись з громадянами, розповіли про ситуацію з пожежами та іншими надзвичайними подіями, які виникали в районі з початку поточного року. Наголосили на тому факторові, що найбільше викликів до Служби порятунку «101» зафіксовано саме з причин недотримання жителями правил пожежної і техногенної безпеки. Крім того, під час проведення масово-роз’яснювальної роботи серед жителів села було розповсюджено застерігаючі листівки на відповідну тематику. 


            


714Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: