Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/08/18/u-kropivnitskomu-vidbuvsja-kruglii-stil-z-problematiki-ta-perspektiv-osviti.htm
новини, 18 серпня 2020

У Кропивницькому відбувся круглий стіл з проблематики та перспектив освіти (ВІДЕО)


Безпечний освітній простір - це платформа, що створюється батьками для батьків та націлена на діджиталізацію школи. Щоб ознайомити кропивничан з цим цією платформою організаторка круглого столу потенційна кандидатка на пост міського голови м. Кропивницького від ПП «Слуга Народу» Ольга Ковальова-Алокілі запросила Олександра Гончара, голову ГО «Безпечний освітній простір», автор та розробник платформи «Безпечний освітній простір», Дмитра Переверзєва, начальника юридичного відділу кооперативного коледжу економіки і права імені М. П. Сая та Оксану Панченко, кандидата економічних наук, заступника директора з навчально-виховної роботи кооперативного коледжу економіки і права імені М. П. Сая.


"Безпечний освітній простір - це новий продукт. Кропивницький може стати одним із перших міст України. Цей проєкт - синергія між адміністрацією школи, батьків та дітей", - зазначила ініціаторка презентації Ольга Ковальова-Алокілі.


"Ми працюємо над тим, щоб шкільний освітній простір був безпечним, а процес його оцінювання – максимально прозорим. Ми будуємо систему рейтингу шкіл та дошкільних закладів, що дасть змогу контролювати якість дитячого харчування, технічний стан споруд та обладнання, дотримання правил пожежної безпеки тощо", - розповів засновник платформи Олександр Гончар.


Безпечний освітній простір - це мобільний додаток. Зареєструватися можна як через соціальні мережі, так і через електронну адресу. Реєструються батьки, а потім вони вносять інформацію про своїх дітей. Завдяки цьому додатку можна дізнатися про успішність власної дитини, рейтинг школи, чим і як харчуються вихованці школи, а також і про безпеку навчального закладу.


Будь-які завдання можна писати в додатку, наприклад, у класі не працює розетка, і потім дивитися, на якому етапі виконано завдання.


Також окремо укладені договори з різними службами, аби та чи інша служба надавали звіти про перевірку у навчальному закладі.


Вартість додатку буде різною в залежності від користувача, орієнтовно від однієї гривні до 500 гривень.


"Автоматизація шкільних процесів спростить доступ батьків до навчального процесу дитини та дасть можливість своєчасно на нього впливати. Наша мета – щоб батьки та кожна дитина були почутими та впевненими, що шкільні проблеми будуть вирішені в максимально короткі терміни" - зазначив Олександр Гончар.


Відео 
VITER TV


2305Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: