Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/08/17/rjatuvalniki-prodovzhujut-provoditi-profilaktichni-vidpratsjuvannja-foto-.htm
новини, 17 серпня 2020

Рятувальники продовжують проводити профілактичні відпрацювання (ФОТО)


З метою профілактики пожеж, інших надзвичайних подій, а також трагічних випадків загибелі і травмування на них, фахівці Управління ДСНС у Кіровоградській області та підпорядкованих підрозділів систематично здійснюють профілактичні відпрацювання серед громадян у житловому секторі, повідомляє У ДСНСУкраїни у Кіровоградській  області.


14 серпня співробітниками Вільшанського районного сектора проведено профілактичне відпрацювання смт Вільшанка, під час якого рятувальники розповіли громадянам про випадки пожеж й інших надзвичайних подій, які мали місце на території області та району, їх основні причини та наслідки. Крім того, були доведені основні правила безпеки у поводженні з вогнем, при експлуатації газових, електричних приладів та пічного опалення, а також основні способи запобігання пожежам у екосистемах.


Поряд з тим, вогнеборці розповіли громадянам про випадки виявлення на полі, городі, у лісі небезпечних предметів, які були ідентифіковані як боєприпаси часів Другої світової війни. Такі випадки непоодинокі, тому кожен має знати, як діяти у такій ситуації. 


Під час проведення профілактичної роботи серед населення Вільшанки було розповсюджено листівки із застереженнями, порадами та правилами безпеки у побуті.


             



676Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: