Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/08/17/bezrobitni-kirovogradschini-mozhut-za-dva-misjatsi-bezkoshtovno-vivchitis-na-vodiiv.htm
новини, 17 серпня 2020

Безробітні Кіровоградщини можуть за два місяці безкоштовно вивчитись на водіїв


У наш час професія водія є однією з найзатребуваніших.  Проте,  вона не тільки цікава, але й достатньо складна. Для того, щоб стати чудовим водієм, потрібно оволодіти теоретичними та практичними знаннями, а головне – вміти гармонійно їх поєднувати в процесі роботи, тому служба зайнятості вже не перший рік сприяє навчанню безробітних за цим фахом, повідомляє відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості.


19 серпня, на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочинається навчання за професією «Водій автотранспортних засобів (категорія В)». Навчання триватиме 2 місяці.


Умовами до направлення на навчання є:


- повна або базова загальна середня  освіта,

- вік особи не менше 18 років,

- медична довідка.


Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.


Якщо вас зацікавила можливість професійного навчання за вказаною професією, за більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном 0(522) 32-13-28.


Детальніше про професії та навчальні заклади ви можете дізнатися тут. 



782Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: