Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/08/14/zberi-ditjam-naplichnik-.htm
новини, 14 серпня 2020

Збери дітям наплічник!

Готуєте дитину до школи? Збираєте доньці чи синочку портфелика? Купіть зайвий пенал та десяток зошитів - і давайте разом зберемо ранець для школяриків із багатодітних родин!

За пару тижнів – перше вересня, і до шкіл у Кропивницькому піде понад три тисячі дітей, які живуть у багатодітних родинах. Тому активна громадськість вирішила підтримати школяриків!

«Долучайтеся! Особливо якщо живете у мікрорайоні Пацаєва-Волкова або Жадова-Попова! Приносьте набір олівців, яскравий пенал, фарби чи зошити - і давайте разом зробимо добру справу!», - закликає ресторатор Володимир Кравчук. Він пропонує свою кав‘ярню-магазин «Країна кави та чаю» по вулиці Пацаєва як місце збору шкільного приладдя.

Ви можете або принести канцтовари з дому, або купити їх на першому поверсі торгівельно-розважального центру, де працює «Країна кави та чаю» - у новому «АТБ» або у дитячому магазині там же, поруч. Везете своїх дітей у «Crazy Land»?! Зробіть приємність і хлопчикам та дівчаткам, чиї родини збирають до школи чотирьох, п’ятьох, шістьох і більше діток! Зупиніться на першому поверсі і залиште канцтовари на спеціальній стійці у магазині «Країна кави та чаю» - для акції «Збери дітям наплічник!».

Що можна принести?!

- олівці, пластилін, фарби, щіточки;

- зошити, альбом для малювання;

- пенал, підставка для книжок;

- кульова ручка, лінійка;

- гумка, ножниці, клей;

- інші канцтовари.

Збір триває до 22 серпня включно, а вже з вівторка 25-го організатори вручать зібране приладдя разом із Управлінням молоді та спорту хлопчикам та дівчаткам у багатодітних родинах. Організатори акції дякують Катерині Черкаській і всій команді управління за підтримку акції «Збери дітям наплічник!».

Із питаннями та пропозиціями можна звертатися до Володимира Кравчука: 0 (50) 540 54 83. Магазин «Країна кави та чаю» працює на першому поверсі торгівельно-розважального центру «City Point» (там, де «АТБ» та «Crazy Land») цілодобово.

1475Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: